Kahdeksan mitalia LaSalle Kouvola Pistol Matchista

Lappeenrannan Siluettiampujat (LaSa) osoitti jälleen vahvuutensa ampumaurheilukilpailuissa Kouvolassa viime viikonloppuna. Pistoolipracticalista tuli peräti kuusi kultamitalia sekä yksi hopea ja pronssi, vahvistaen seuran mainetta menestyneenä ja kovatasoisena kilpailijana.

Production-optics aseluokassa loistavan suorituksen teki Lappeenrannan Pasi Pennanen, joka vei ansaitusti voiton. Pennanen ei ainoastaan voittanut oman luokkansa, vaan oli myös koko kilpailun paras ampuja.

-Pohjatyötä on tehty koko talvi, ja viimeistelyä päästiin tekemään viime viikon Tšekin harjoitusleirillä. Nyt oli kivaa ja ammunta tuntui rennolta ja helpolta, kommentoi Pennanen kilpailua.

Lappeenrannan edustajista Production-luokassa voiton nappasi Niko Liimatta. Standard-luokassa parhaaksi ampujaksi nousi Mikko Kuisma ja pronssia ampui Timo Jetsonen.

Niko kuittasi production-divisioonan voiton.

LaSan menestys ei rajoittunut yleiseen sarjaan, sillä senior-kategorian kulta meni myös Kuisman taskuun. Senioreiden Sami Pesonen ja super-senioreiden Max Lagerstedt veivät kultamitalit kotiin production-optics luokasta. Open-luokassa senioreiden hopeamitalin ampui Lappeenrannan Kai Korjula.

Kouvolan Utin ampumaradalla kilpaili viikonlopun aikana yhteensä 140 osallistujaa eri puolilta Suomea, jotka kilpailivat kuudessa eri aseluokassa: Open, Production optics, Production, Standard, Classic ja Revolver.

Esikisassa ampuneen Pasin taidonnäyte.

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan Practiscoresta: https://practiscore.com/results/new/209364

Practical viikkokisat kesäkaudella Muukossa

Toukokuusta syyskuuhun ammutaan practical-harjoituskilpailuita Muukon pistooliradalla n. klo 18-. Tyylisuunta on erittäin vapaa harjoituskilpailu ja ajatuksena, että ensin paikalle päässeet virittävät sinne pari stagea, jotka sitten ammutaan porukalla. Tuloksetkin voidaan kerätä tabletille, joka löytyy radan lukitusta kaapista.

Halutessaan voidaan myös ampua samaa stagea eri tavalla ja koittaa miten se vaikuttaa tulokseen ja HF:ään, ja että mikä tyyli sopii kenellekin parhaiten. Jokaiselle kerralle varmaan saadaan vähintää ainakin Bill Drill ja El Presidente🙂 Jos taas enemmän porukkaa valmistelussa, niin voidaan tehdä monimutkaisempia himmeleitä. Ei tarvitse ilmoittatutua ja on seuran jäsenille maksuton. Tervetuloa

Kinkkukilpailut


Kinkkukilpailut saatiin päätökseen ja voittaja ratkaistua. Onnea Antti! Arvonnassa onnetar suosi Perttua.

Kilpailussa ammuttiin kymmenen laukausta käänteiselläpisteytyksellä, eli mahdollisimman pienen tuloksen ampumalla voitti. Ohilaukaus oli kympin arvoinen ja ampumamatkana 100 m. Finaalissa voitto ratkottiin kolmen kesken seuran pienoiskiväärillä. Finaalissa ammuttiin muutoin samoin, kuin karsintakierroksella.


Kilpailun puuhamies Mikko Savolainen oli järjestänyt kaikille myös grillimakkaraa, joka maistui hyvälle pirteässä talvisäässä.

KUTSU – Syyskokous ja pikkujoulut LA 26.11. klo 18-

Lappeenrannan Siluettiampujat ry syyskokous järjestetään LA 26.11. klo 18 Lappeenrannan Upseerikerholla (Upseeritie 2). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa.

Syyskokouksen jälkeen on Lasan odotetut pikkujoulut, jossa päästään taas tapaamaan tuttuja sekä uusia tuttavuuksia rennommissa merkeissä. Syyskokoukseen ei tarvitse ilmoittautua, mutta pikkujoulun ruokailua varten tarvitaan ennakkoilmoittautuminen. 

>>>> Ilmoittaudu tästä linkistä https://forms.gle/CU1vXg5S9Lx15PZq8<<<<<

Illalliskortin hinta on 20 €. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!
Ilmoittautumiset sekä maksu 20 €viimeistään 15.11. 
Maksu seuran tilille FI5941 0810 4008 8610. Maksun viitteeksi pikkujoulut ja nimi.
Maksuun ja ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut ym. rahastonhoitajalle Mikko Savolainen, O4O 179 3919.

Illalliskortti sisältää ruoan lisäksi ruokajuoman (1+1). Janoisimmille Upseerikerhon baari on auki omakustannushintaan. Alustava ruokalista alla.

  • Vihersalaattia rypäleillä & pinjansiemenillä (M, G)
  • Klassista caesarsalaattia (L)
  • Perunasalaattia savulohella (M, G)
  • Cocktailpiirakoita (L) & munavoita (L, G)
  • Talon leipää (M) & levitettä (L, G)
  • Mureaa naudan paahtopaistia Pippuri-kermakastikkeessa (L, G)
  • Meheviä kermaperunoita (L, G)
  • Kahvi, haudutettu tee.

Syyskokous ja pikkujoulut, lisäinfoa

LaSa ry:n syyskokous järjestetään 3.12. klo 19 Sako Shooting Centerin tiloissa. Alue on siirtynyt tällä viikolla pandemian leviämisvaiheeseen, mutta kokoontumisrajoituksia ei tätä kirjoitettaessa ole vielä asetettu. Noudatamme luonnollisesti viranomaisten ohjeistusta ja pidämme tapahtuman omalta osaltamme terveysturvallisena. Tämän vuoksi pyydämme kaikkia myös pelkästään syyskokoukseen tulevia ilmoittautumaan, jotta voimme ennakoida tarvittavan tilatarpeen ja varautua tarvittavilla suojavälineillä. Katso lisää kutsusta: http://www.lasa.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=1990

joka myös toistamiseen tässä:

Lappeenrannan siluettiampujat ry:n syyskokous järjestetään 3.12. Sako Shooting Centerin tiloissa, Tuomikatu 23, kello 19:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua, mutta se on suositeltavaa vallitsevan koronatilanteen johdosta. Hallitus myös tiedostaa, että kokous on sääntöjen 9 § mukaan kolme päivää myöhässä, mutta katsoo, ettei tästä ole seuran toiminnalle merkittävää haittaa.

Kokouksen jälkeen pidetään mukavat pikkujoulut, johon illalliskortti 20 €, sisältäen ruoan ja yhden ruokajuoman. Myös sauna lämpenee ja Sako Shooting Centerin baari on auki.

Pikkujouluun paikkoja rajatusti, joten ennakkoilmoittautuminen ja mahd. erityisruokavaliot osoitteeseen rahastonhoitaja@lasa.fi viimeistään 29.11.

Tervetuloa,
-Hallitus

*Täydennys 25.11.: Alueemme on siirtynyt tällä viikolla leviämisvaiheeseen. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi pyydämme kohteliaasti tulijoilta ennakkoilmoittautumista, jotta voimme varautua tilatarpeen ja muun järjestely puolesta pitämään jouhevasti myös syyskokouksen. Seuraamme tilannetta ja toimimme tarvittaessa viranomaisohjeistuksen mukaan. Kts. tilannetieto ja paikalliset suositukset https://www.eksote.fi/Koronavirus/Sivut/default.aspx

Lasan Mikko Kuisma vuoden pistoolipracticalampuja

Suomen Ampumaurheiluliitto valitsi vuoden pistoolipracticalampujaksi Lappeenrannan siluettiampujien Mikko Kuisman. Tänä vuonna hän voitti SM-kultaa standard-pistoolilla. Vuoden ampumaurheilijaksi valittiin odotetusti skeet-ampuja Eetu Kallioinen. Kallioisen meriitteihin kuuluivat mm. EM-pronssi Kroatian Osijekissa ja neljäs sija Tokion olympialaisissa. Palkinnot jaettiin Suomen Ampumaurheiluliiton vuoden parhaiden palkitsemistilaisuudessa, joka järjestettiin viikonloppuna Lohjalla Kisakallion urheiluopistossa.

-Urheilijan pitäisi aina välissä pysähtyä juhlimaan saavutuksia puurtamisen keskellä. Tämäkin tunnustus tsemppaa taas jaksamaan kohti ensi vuoden Thaimaan MM-kilpailuita, Kuisma summaa.

Normaalisti kolmen vuoden välein järjestettävät practical-pistoolin MM-kilpailut on jo toistamiseen siirretty vuodella eteenpäin. Näillä näkymin Kuisma on vuoden kuluttua luotsaamassa valmentajana suomen pistooliampujia Thaimaan Pattayassa.

Vuoden koronatauon jälkeen järjestetty gaalatilaisuus keräsi 110 juhlavierasta. Viikonlopun aikana järjestettyihin kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin osallistui lisäksi runsaasti ampumaurheilun harrastajia.


https://www.ampumaurheiluliitto.fi/2021/10/30/eetu-kallioinen-valittiin-vuoden-ampumaurheilijaksi/