Syyskokous ja pikkujoulut, lisäinfoa

LaSa ry:n syyskokous järjestetään 3.12. klo 19 Sako Shooting Centerin tiloissa. Alue on siirtynyt tällä viikolla pandemian leviämisvaiheeseen, mutta kokoontumisrajoituksia ei tätä kirjoitettaessa ole vielä asetettu. Noudatamme luonnollisesti viranomaisten ohjeistusta ja pidämme tapahtuman omalta osaltamme terveysturvallisena. Tämän vuoksi pyydämme kaikkia myös pelkästään syyskokoukseen tulevia ilmoittautumaan, jotta voimme ennakoida tarvittavan tilatarpeen ja varautua tarvittavilla suojavälineillä. Katso lisää kutsusta: http://www.lasa.fi/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=1990

joka myös toistamiseen tässä:

Lappeenrannan siluettiampujat ry:n syyskokous järjestetään 3.12. Sako Shooting Centerin tiloissa, Tuomikatu 23, kello 19:00 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua, mutta se on suositeltavaa vallitsevan koronatilanteen johdosta. Hallitus myös tiedostaa, että kokous on sääntöjen 9 § mukaan kolme päivää myöhässä, mutta katsoo, ettei tästä ole seuran toiminnalle merkittävää haittaa.

Kokouksen jälkeen pidetään mukavat pikkujoulut, johon illalliskortti 20 €, sisältäen ruoan ja yhden ruokajuoman. Myös sauna lämpenee ja Sako Shooting Centerin baari on auki.

Pikkujouluun paikkoja rajatusti, joten ennakkoilmoittautuminen ja mahd. erityisruokavaliot osoitteeseen rahastonhoitaja@lasa.fi viimeistään 29.11.

Tervetuloa,
-Hallitus

*Täydennys 25.11.: Alueemme on siirtynyt tällä viikolla leviämisvaiheeseen. Terveysturvallisuuden varmistamiseksi pyydämme kohteliaasti tulijoilta ennakkoilmoittautumista, jotta voimme varautua tilatarpeen ja muun järjestely puolesta pitämään jouhevasti myös syyskokouksen. Seuraamme tilannetta ja toimimme tarvittaessa viranomaisohjeistuksen mukaan. Kts. tilannetieto ja paikalliset suositukset https://www.eksote.fi/Koronavirus/Sivut/default.aspx