Practical viikkokisat kesäkaudella Muukossa

Toukokuusta syyskuuhun ammutaan practical-harjoituskilpailuita Muukon pistooliradalla n. klo 18-. Tyylisuunta on erittäin vapaa harjoituskilpailu ja ajatuksena, että ensin paikalle päässeet virittävät sinne pari stagea, jotka sitten ammutaan porukalla. Tuloksetkin voidaan kerätä tabletille, joka löytyy radan lukitusta kaapista.

Halutessaan voidaan myös ampua samaa stagea eri tavalla ja koittaa miten se vaikuttaa tulokseen ja HF:ään, ja että mikä tyyli sopii kenellekin parhaiten. Jokaiselle kerralle varmaan saadaan vähintää ainakin Bill Drill ja El Presidente🙂 Jos taas enemmän porukkaa valmistelussa, niin voidaan tehdä monimutkaisempia himmeleitä. Ei tarvitse ilmoittatutua ja on seuran jäsenille maksuton. Tervetuloa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *