Kahdeksan mitalia LaSalle Kouvola Pistol Matchista

Lappeenrannan Siluettiampujat (LaSa) osoitti jälleen vahvuutensa ampumaurheilukilpailuissa Kouvolassa viime viikonloppuna. Pistoolipracticalista tuli peräti kuusi kultamitalia sekä yksi hopea ja pronssi, vahvistaen seuran mainetta menestyneenä ja kovatasoisena kilpailijana.

Production-optics aseluokassa loistavan suorituksen teki Lappeenrannan Pasi Pennanen, joka vei ansaitusti voiton. Pennanen ei ainoastaan voittanut oman luokkansa, vaan oli myös koko kilpailun paras ampuja.

-Pohjatyötä on tehty koko talvi, ja viimeistelyä päästiin tekemään viime viikon Tšekin harjoitusleirillä. Nyt oli kivaa ja ammunta tuntui rennolta ja helpolta, kommentoi Pennanen kilpailua.

Lappeenrannan edustajista Production-luokassa voiton nappasi Niko Liimatta. Standard-luokassa parhaaksi ampujaksi nousi Mikko Kuisma ja pronssia ampui Timo Jetsonen.

Niko kuittasi production-divisioonan voiton.

LaSan menestys ei rajoittunut yleiseen sarjaan, sillä senior-kategorian kulta meni myös Kuisman taskuun. Senioreiden Sami Pesonen ja super-senioreiden Max Lagerstedt veivät kultamitalit kotiin production-optics luokasta. Open-luokassa senioreiden hopeamitalin ampui Lappeenrannan Kai Korjula.

Kouvolan Utin ampumaradalla kilpaili viikonlopun aikana yhteensä 140 osallistujaa eri puolilta Suomea, jotka kilpailivat kuudessa eri aseluokassa: Open, Production optics, Production, Standard, Classic ja Revolver.

Esikisassa ampuneen Pasin taidonnäyte.

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan Practiscoresta: https://practiscore.com/results/new/209364