KUTSU: SYYSKOKOUS ja pikkujoulut

Lappeenrannan Siluettiampujat ry syyskokous järjestetään LA 18.11. klo 18 Kehruuhuoneella (Kristiinankatu 20). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Pelkkään kokoukseen osallistujien ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa kaikki jäsenet.

Syyskokouksen jälkeen on Lasan odotetut pikkujoulut, jossa päästään taas tapaamaan tuttuja sekä uusia tuttavuuksia rennommissa merkeissä! Myös jotakin yllätysohjelmaa on luvassa. Tila on varattuna klo 23 asti. Pikkujoulun tarjoilua varten pyydetään ilmoittautumaan viimeistään 5.11.

Pikkujoulun ilmoittautumiset sekä maksu 25 € viimeistään sunnuntaina 5.11. Suomisportin kautta.  

Jokaiselle seuran jäsenelle on tullut tapahtumasta viesti Suomisporttiin. Viestissä on linkki tapahtuman ilmoittautumiseen. Suomisporttiin pääset kirjautumaan verkkoselaimella tai asentamalla puhelimeesi Suomisport-apin (kts. info.suomisport.fi). Jos viesti ei näy automaattisesti, niin katso se joko avaamalla puhelimen appi ja kurkkaa kirjekuoren kuvaa tai mene osoitteeseen suomisport.fi, kirjaudu sisään ja katso ruudun yläreunasta kohta VIESTIT. Suomisport pitäisi olla kaikille jäsenillemme tuttu, sillä sitä kautta olet maksanut tämän vuoden jäsenmaksun ja ostanut mahdollisesti lisenssejä.

Maksuun ja ilmoittautumiseen liittyvät tiedustelut ym. rahastonhoitajalle Mikko Savolainen, O4O 179 3919.

Illalliskortti sisältää ruoan lisäksi yhden vapaavalintaisen ruokajuoman. Myös ravintolan baari on auki koko tapahtuman ajan omakustannushintaan.

Kehruumestarin pikkujoulumenu:

Alkuruoka
Vuohenjuusto-porkkanakeittoa & nokkosöljyä (L, G)

Pääruoka
Petite Tender, broccoliinia, paahdettua perunaa & tummaa valkosipuli-punaviinikastiketta (L, G)

Jälkiruoka
Hunajakakkua, proseccosorbettia & puolukkamelbaa (L, G)
Jälkiruokakahvi / -tee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *