PRACTICAL

Practical-ammunta on urheiluammunnan laji, jossa mitataan tarkkuutta, voimaa ja nopeutta, joista on johdettu Practical-ammunnan latinankielinen motto Diligentia – Vis – Celeritas, joka lyhennetään DVC. Lajia kutsutaan myös IPSC-ammunnaksi kansainvälisen lajiliiton (International Practical Shooting Confederation) mukaan. (Wikipedia:Practical-ammunta)

Lasan practical-toiminta

Touko-syyskuussa Muukossa on torstaisin klo 18 viikkokilpailut, joissa ammutaan 1-3 stagea. Kyseessä on harjoituskilpailut, jotka eivät maksa jäsenille mitään, ja joiden järjestelyistä vastaavat paikalle tulijat. Radan kaapista löytyy kilpailua varten timer sekä tuloslaskentatabletti, jos tuloksia halutaan kirjata ja vertailla.

Talvisin marras-huhtikuussa on viikoittaiset harjoitukset Sako Shooting Centerissä. Mukaan mahtuu rajallinen määrä ilmoittautumisjärjestyksessä, lisätietoa myöhemmin.

Lasa järjestää n. 4-9 stagen seurakilpailuita Muukossa ja Sako Shooting Centerissä. Seurakilpailuiden aikataulun löydät Practiscoresta, jota kautta myös ilmoittautuminen tapahtuu:

https://practiscore.com/clubs/lappeenrannan_siluettiampujat_ry

Vuosittain järjestetään 1-2 practical-ammunnan peruskurssia jäsenille. Tulevista kursseista tiedotetaan seuran jäsenille.

Lisätietoja seuramme järjestämästä harrastustoiminnasta saa jaoston puheenjohtajalta ja jaoston jäseniltä.

Jaoston puheenjohtaja: Mikko Kuisma

Jäsenet: Heikki Kämäräinen, Pasi Pennanen, Ville Broman, Timo Jetsonen,

Valmennusryhmä

Seuramme kovimmat kisaavat ympäri maailmaa ja kokemusta on kertynyt monipuoliseen harjoitteluun ja valmennukseen. Jos tavoitteesi ovat korkealla ampumaurheilussa, pääset tiimissämme myös eteenpäin kovalla työllä ja seuramme tulella. Kysy lisää valmennustoiminnasta jaostolta.