PRACTICAL

Practical-ammunta (IPSC) on vauhdikas ja monipuolinen urheiluammuntalaji, joka testaa ampujan taitoa, nopeutta ja tarkkuutta todellisia ampumistilanteita simuloivissa radoissa. Lajissa kilpailijat ampuvat erilaisiin maaleihin eri asennoista ja liikkeestä, ja suoritusnopeus on yhtä tärkeää kuin tarkkuuskin.

Peruskurssi antaa sinulle vankan pohjan practical-ammunnan harrastamiseen ja opettaa turvallisen aseenkäsittelyn sekä lajin perussäännöt. Kokeneemmat ampujat voivat osallistua kilpailuihin ja kehittää taitojaan aina kansainväliselle tasolle asti.

Practical-ammunta on hauskaa ja palkitsevaa harrastusta, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Se on myös loistava tapa kehittää ampumataitoa turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.

Mikko Kuisma

Tule mukaan kokeilemaan practical-ammuntaa! Seuramme tarjoaa laadukasta ohjausta ja ystävällisen yhteisön, jossa voit oppia uusia taitoja ja kehittää itseäsi.

Seurassamme practical-ammuntaa harrastetaan pääasiassa pistoolilla ja kiväärillä. Tarjoamme toimintaa kaikentasoisille ampujille, aina peruskurssista alkaen maajoukkuetasolle asti.

Touko-syyskuussa Muukossa on torstaisin klo 18 viikkokilpailut, joissa ammutaan 1-3 stagea. Kyseessä on harjoituskilpailut, jotka eivät maksa jäsenille mitään, ja joiden järjestelyistä vastaavat paikalle tulijat. Radan kaapista löytyy kilpailua varten timer sekä tuloslaskentatabletti, jos tuloksia halutaan kirjata ja vertailla.

Talvisin marras-huhtikuussa on viikoittaiset harjoitukset Sako Shooting Centerissä. Mukaan mahtuu rajallinen määrä ilmoittautumisjärjestyksessä, lisätietoa toisaall.

Lasa järjestää n. 4-9 stagen seurakilpailuita Muukossa ja Sako Shooting Centerissä. Seurakilpailuiden aikataulun löydät Practiscoresta, jota kautta myös ilmoittautuminen tapahtuu:

https://practiscore.com/clubs/lappeenrannan_siluettiampujat_ry

Vuosittain järjestetään 1-2 practical-ammunnan peruskurssia jäsenille. Tulevista kursseista tiedotetaan seuran jäsenille.

Lisätietoja seuramme järjestämästä harrastustoiminnasta saa jaoston puheenjohtajalta ja jaoston jäseniltä sekä Whatsapp-ryhmästämme. Pyydä pääsyä ryhmään, jos et ole vielä mukana ryhmässä ja olet seuramme jäsen ja turvallinen ampuja

Jaoston puheenjohtaja: Mikko Kuisma (o4o 866 787)

Jäsenet: Heikki Kämäräinen, Pasi Pennanen, Ville Broman, Timo Jetsonen,

Valmennusryhmä

Seuramme kovimmat kisaavat ympäri maailmaa ja kokemusta on kertynyt monipuoliseen harjoitteluun ja valmennukseen. Jos tavoitteesi ovat korkealla ampumaurheilussa, pääset tiimissämme myös eteenpäin kovalla työllä ja seuramme tulella. Kysy lisää valmennustoiminnasta jaostolta.